Podcast

Met de podcast wil ik je inspireren en bemoedigen door het laten zien van mijn littekens. Littekens zijn tekenen van strijd, maar ook van heling.

Door dingen uit het dagelijks leven te delen, laat ik je zien welke invloed mijn verleden op mij heeft. Ik ben niet mijn verleden, maar ik heb er wel van geleerd. Deze lessen deel ik graag met jou. Ook zal ik in de toekomst mini interviews houden met inspirerende personen in mijn leven.

Mijn wens voor jou: Wees vrij om jezelf te zijn!

Je kan mijn podcast beluisteren op jouw favoriete app,
zoek naar: Djeranie Rellum podcast.

Directe link naar: Spotify & Apple Podcast

Gedichten & Gedachten

Soms maak je dingen mee in het leven en denk je dat je alleen bent, of dat je je juist niet zo moet aanstellen want anderen hebben het zwaarder. Het is soms nog taboe om te praten of schrijven over persoonlijke dingen en hoe je die beleeft. Ik heb besloten om zoveel mogelijk te kiezen voor moed in plaats van comfort. En dit maakt mij kwetsbaar, maar door deze kwetsbaarheid kan ik anderen bemoedigen.

Wanneer ik geïnspireerd ben, dan schrijf ik mijn gedachten op in de vorm van een poëm of overdenking. Hiermee hoop ik de lezers te inspireren en/of bemoedigen. Benieuwd? Klik gauw verder!

error: Content is protected !!